Автоклиматици!

Ние от All car group сме специализирани в профилактика и зареждане на автоклиматици.

www.Allcar-Glass.com

Зареждане на автоклиматици!
Allcar-Glass.com

Нашата мисия

Ние от All car group имаме отговорност към нашите клиенти и ценим тяхното скъпо време и желание да поддържат автомобила си в добро техническо състояние и за това се стремим към иновативен метод за обслужване на нашите клиенти и не ги принуждаваме да ни посещават и чакат с часове на опашки, а ние посещаваме тях в удобно време с мобилен сервиз от най-ново поколение и най-високо ниво на оборудване.

Нашите услуги

Зареждане на автоклиматици

Профилактиката и зареждането на автомобилния климатик е голя част от сезонното обслужване на автомобила.

Като всеки един автомобил се нуждае от профилактично обслужване през годината , за да бъдат избегнати по сериозни повреди като оставане без масло в компресора или създаване на влага в климатичната система и нарушаване на безпроблемната и работа.

Зареждане на ТИР климатици

Профилактиката и зареждане на ТИР климатик не е за подценяване, тъй като камионите минават много повече пробег през годината и оставането на климатичната система без необходимото количество фреон и масло в компресора би било нежелан проблем по време на път както от шофьора така и от собственика на камиона.

 

Зареждане климатици на индустриална и земеделска техника

Зареждането и профилактиката на климатична система на индустриални и селскостопански машини изисква огромен опит и познание към климатичните системи ние от All CAR GROUP сме готови да застанем зад нашето име и да отделим необходимото време за зареждане и профилактика на агро или индустриални машини.

Диагностика на климатична система

Важен етап от обслужване на автоклиматици е работното налягане на климатичната система което показва и състоянието на автоклиматика чрез стойностите на високо и ниско налягане на автоклиматика, ние от All CAR GROUP се заемаме с диагностиката на климатика след всяко зареждане или профилактика.

UV проверка за утечки на климатична система

UV преглед за пропуски, това е един начин да се установят утечки по автомобилната климатична система, затова ние от All CAR GROUP съветваме всички наши клиенти да бъде извършен преглед на климатичната системапреди зареждане и да бъде вкарван UV оцветител при всяка профилактика и зареждане на автоклиматик.

Извършване на леки ремонти по автоклиматик

All CAR GROUP извършва и леки ремонти по автомобилните климатични системи като подмяна на сервизни вентили, подмяна на сервизни игли, подмяна на филтър за пречистване наа въздуха в купето и други леки ремонти по автоклиматичната система.

Често задавани въпроси

Колко време отнема зареждане на автоклиматик?

Зареждане на автоклиматик отнема не повече от 30-40 минути.

Какъв фреон използвате?

Ние от All CAR GROUP държим на качеството и използваме сертифициран и легален фреон R134A от водещи производители.

Слагате ли оцветител?

Да , при зареждане на системата е добре да има оцветител който да бъде от помощ при евентуални последващи утечки.

Извършвате ли ремонти на автоклиматици?

Да, извършваме леки ремонти по автоклиматичната система като подмяна на сервизни вентили и игли, подмяна на филтър дехидратор, подмяна на филтър за въздуха в купето, подмяна сервизни игли, подмяна и др. леки ремонти.

Зареждате ли камиони и други индустриални или селскостопански машни?

Да, зареждаме климатици климатици на камиони, трактори, багери, челни товарачи, строителна и селскостопанска техника.

Къде се намирате?

За нас от All CAR GRPUP е най важно клиентите ни да не губят ценно за тях време и се специализираме в мобилно посещение и обслужване на автоклиматици.

N

Бързо

Зареждане на автоклиматик отнема около 30 минути за всички процедури като рециклиране на стар фреон, вакумиране на системата, смяна на масло в компресора и зареждане с необходимо количество фреон!
N

Евтино

Профилактиката и зарежда на автоклиматик е сравнително евтин процес в сравнение с последващи ремонти които могат да възникнат ако бъде пропусната профилактика на автоклиматика която струва средно около 50-70лв.
N

Качествено

Ние от All car group използваме висококачествен фреон R134A със сертификат и гаранция за качество от Холандски производител.

Намери техник в твоя град!

Намери техник в

твоя град!

Имаш въпрос-пиши ни!

Ние имаме гъвкав график и скорошни часове за ремонт.

или се обади — 0894 518 516

Общи условия

14 + 12 =

Имаш въпрос
пиши ни!

Ние имаме гъвкав график и скорошни часове за ремонт.

или се обади — 0894 518 516

Общи условия

15 + 14 =

Прекрасна услуга спести ми много за смяна стъклото. Не знаех че е възможно дори да се лепи стъкло преди мой приятел да ми препоръча allcar glass

Анжело Александров

Добър специалист! След ремонта остана почти незабелижима следа която даже и на огледа за каско не забелязаха.

Ренета Бошикьова

Даже и на буса ми залепи стъклото. Имаше две пукнатини които са заличени. Даже и полицайте не се заяждат вече.

Любомир

Ние сме до Теб през цялото ти Пътуване!

Защото го заслужаваш!

Ние сме готови да отговорим на твойте въпроси сега!

0894 518 516

office@allcar-glass.com