За нас

Кои сме ние и какво правим?

Нашия екип е специализиран в ремонт и лепене на предно автомобилно стъкло с висококачествени полимери и Американска технология за полагането им. 

Също така специализираме и във възстановяването на потъмняли автомобилни фарове, тъй като смятаме че всеки един шофьор се нуждае от необходимата видимост през тъмните часове на денонощието.

С кои партньори работим?

Ние сме част от националната glassmagicbg.com като представител за град Перник и региона. Също така подържаме добри партньорски връзки с Американските glassmechanix.com и Deltakit.com

Какво ремонтираме лепим?

Ремонти са подходящи за всички автомобилни стъкла тип триплекс. Най-често използвани за предни и задни автомобилни стъкла. Спукванията които подлежат на ремонт са шупли, звезди, комбинирани пукнатини, пукнатини тип око лъчове до 15см. без разклонения и други. 

На какво превозно средство се прави ремонт на предно стъкло?

Спукано предно стъкло може да се залепи на всички превозни средства като автомобил, камион, рейс, бус и всяка друга пътностроителна, строителна и селскостопанска техника.

Кога е подходящо да полираме фарове?

С развитието на автомобилното производство и мерките за опазване на околната среда и безопасността на пътниците производителите все повече инсталират пластмасови фарове. В случай че автомобила ви е с инсталирани пластмасови фарове подлежи на полиране и връщане на оригиналния им вид.