Автоклиматици

Лепене на спукани автомобилни стъкла

Пълна профилактика и зареждане на автоклиматици

Всеки съвременен автомобил е оборудван с климатична система, която трябва да бъде поддържана както всеки един агрегат в автомобила. Много от шофьорите допускат грешката да не обслужват сезонно климатика на автомобила си и в следствие на това се получават много трудни и скъпи за отстраняване повреди в климатичната система, като например повреда в климатичния компресор в следствие работа със старо масло, запушване на клапан, запушване на филтър дехидратор и много други повреди.

Какво предлагаме?

Предлагаме пълна профилактика и дозареждане с викокачествен сертифициран газ на конкуренти цени. Разполагаме с два броя напълно автоматизирани машини от ново поколение най-висок клас и прецизна точност на вкарания газ. При пофилактика на вашия автоклиматик ще бъде източен вашия остатъчен фреон който ще бъде пречистен и съхранен до момента на обратно връщане в системата, ще бъде направена диагностика за пропуски на климатичната система и ще бъде заменено маслото в компресора на климатика. При всяка профилактика на климатик се вкарва допълнително оцветител, който да бъде индикатор за евентуални бъдищи пробиви в системата. В края на процедурата ще бъде върнато вашето количество фреон и ще бъде дозареден необходимия обем за перфектно налягане в климатичната система.

Лепене на спукани автомобилни стъкла

Каква техника можем да заредим?

Техниката която можем да заредим и диагностицираме е многообразна. Като например автомобил, бус, камион, багер, трактор, пътностроителна и строителна техника, земеделска техника и др. Опитът ни показва че колкото важна е климатичната система на личния ви автомобил толкова и дори по важна е климатичната система на вашия автопарк.

Къде може да заредим вашата техника?

Можем да заредим вашия климатик, както в нашия сервиз, така и на посочен от вас адрес. Мобилната ни услуга е в помощ на предприятия с голям автопарк, земеделски производители, транспортни фирми така и за всяко физическо лице с личен автомобил възпрепядствано от забързаното ежедневие.